El presidente de la Escola d'Escacs de Barcelona, Sr. Abel Segura, publicó ayer miércoles 11 de marzo en la red social Facebook, el contenido de un correo electrónico dirigido a la FCE, comunicando que su equipo se niega a jugar este sábado en la eliminatoria de semifinales de División de Honor, por el problema de la propagación del coronavirus (Covid-19), dejando entrever la gran irresponsabilidad de la junta directiva de la FCE con el grave problema sanitario actual.


Podéis leer la carta completa a continuación (IDIOMA CATALÁN)
L'ESCOLA D'ESCACS DE BARCELONA HA ENVIAT A PRIMERA HORA D'AQUEST MATÍ DIA 12.3.20 EL SEGÜENT MAIL A LA FEDERACIÓ CATALANA D'ESCACS:


Hola bon dia,


Per la present comuniquem a aquesta federació que per unanimitat de tots els nostres jugadors del Club Escola d'Escacs de Barcelona i jo mateix s'ha decidit el següent:


La jornada nº9 del Campionat de Catalunya per equips(semifinal) corresponent a la Divisió d'Honor a jugar en el Hotel Barcelona 1882 dissabte dia 14.3.20 a les 16,30 hores NO LA JUGAREM.
 
Motius: la situació es preocupant respecte al contagi del coronavirus que cada dia que passa va en augment.
 
La salut de les persones i jugadors es el primer i está per sobre de la competició.
 
Els motius que dona aquesta federació no ens ha sembla gens encertats ni coherents (entre ells el fet de suspendre només una part de la competició i l'altre no). Crec que en general tots els clubs i els seus equips juguem en espais de 40-50 m2 en una concentració de més de 4 hores tenint als adversaris entre cara i cara d'uns 20 cm. més o menys i amb un total de 25-30 persones si hi han espectadors. I aixó es traslladable a tots els grups de la Lliga Catalana. Perquè uns juguem i els altres no?


En definitiva aquest comunicat emés ahir dia 11.3.20 per part d'aquesta federació a la seva pàgina web no s'entén i creiem que és d'una gran irresponsabilitat.

 Una dada: A la comunitat de Madrid han suspés el campionat per equips.

EL QUE TRASLLADEM A VOSTÈS PER EL SEU CONEIXEMENT I EFECTES OPORTUNS.
Moltes gràcies i salutacions.

PD.- Demano si us plau avís de recepció d'aquest mail

Abel Segura
PresidentÚLTIMA HORA 12/03/2020 16:50 horas: ¡¡El Club d'Escacs Valls comunicaron que también se niegan a jugar!!